Over

Voorzitter

en monitor

Leo Campo

GSM: 0477/46.92.27

campo.leo29@gmail.com

Hondenschool De Zwarte Rakker 


is ontstaan in oktober 1996. Ondertussen is de hondenclub uitgegroeid tot een degelijk Hondentrainingscentrum waar alle rassen welkom zijn


Geïnteresseerd?

Kom gerust een kijkje nemen tijdens onze lessen:


agility:


donderdag van 19u.30 tot 22u.30

zondag na de gehoorzaamheidslessen


gehoorzaamheid:


zondag van 14 tot 17u.

dinsdag van 19u.30 tot 22u.


In de kantine: Poortelei 62 (zijstraat Matenstraat)

Ondervoorzitter en monitor

Patsy Goossens


Secretaris - Penningmeester

Jos Campo

Tel. & Fax: 03/887.94.07

GSM: 0477/50.48.58

jos.campo@skynet.be

Hoe kunt u ons bereiken?


A12 (Boomsesteenweg), aan 'Hofke van Damman' richting Niel via de Matenstraat. ca. 200 meter vóór spoorwegovergang rechts de Poortelei indraaien (op de hoek bevindt zich een wegwijzer naar HTC De Zwarte Rakker)


Vanuit Niel-Centrum: Jozef Wauterslaan, over de spoorwegovergang na ca. 200 meter links de Poortelei (zandweg) inrijden


Monitor

Björn De Bondt

Monitor

Veerle Delaunoit

Monitor

Patrick De Winter

Bij het afscheid van 'Onze Raadsman' Jan Delbaen

Jan Arthur Delbaen werd geboren te Boom op 6 maart 1929 als enig kind van Henri Delbaen en Alfonsine Lissens. Hij had een vrolijke jeugd bij liefhebbende ouders.

Na de oorlogsjaren deed hij zijn legerdienst bij de Belgische luchtmacht en volgde later een pilotenopleiding bij de R.A.F. in Engeland. De passie voor vliegtuigen is daar ontstaan en altijd gebleven. Hij volgde later, eveneens in Engeland, een opleiding als ingenieur beton-, staal- en warmteberekening. Hij is werkzaam geweest bij diverse bedrijven waar hij machines ontwierp en richtte later zijn eigen studiebureau op. Ondertussen leerde hij Elvira kennen, waar hij mee trouwde en twee kinderen kreeg. Veel te vroeg hebben zij afscheid moeten nemen van hun zoon Bart. Jan kreeg drie kleinzonen, die zijn oogappels werden. Geen moeite was hem teveel en hij heeft uren met hen gespeeld, geknutseld en hem vermaakt met zijn grappige verhalen.

Jan had gouden handen. Zowel het grove werk als het zeer fijn geduldwerk, repareren van echt alles en het aanleggen en onderhouden van de tuin gingen hem zeer goed af. In het tekenen van karikaturen en het schrijven van korte verhalen blonk hij uit.

Ook voor honden had hij een passie. Hij werd bij HTC De Zwarte Rakker “Onze raadsheer” genoemd en heeft steeds met veel plezier getekend voor het clubblad.

Jan was altijd optimistisch en klaagde zelden. De soms lange werkdagen volbracht hij met plezier. Ook de laatste jaren toen hij moest leven met zijn ziekte verloor hij de moed niet en deed optimistisch de dingen die hij wél nog kon.


Dankbaar voor wat hij voor ons betekend heeft, betuigt HTC De Zwarte Rakker haar medeleven aan de familie van de overledene


Bij het afscheid van Clement 'De Va' Goossens

Clement Goossens werd geboren te Bonheiden op 24 februari 1947.

Hier groeide hij als kind op, liep er lagere school tot zijn veertiende jaar is dan gaan werken in de  beenhouwerij van zijn ouders in Hoboken. Toen hij 20 was, hadden zijn ouders een zaak waar ze producten voor frituren maakten. Na zijn legerdienst is hij mee in die zaak gaan werken.

In juli 1970 huwde hij met Denise Rottiers en baatten zij samen een winkel uit van ‘Algemene Voedingswaren’ in Hoboken. Daarna heeft hij nog twintig jaar gewerkt in een joodse beenhouwerij waar hij op zijn vijfenzestigste met  pensioen is gegaan.

Het gezin kreeg drie kinderen, twee jongens en een meisje, en twee kleinkinderen.

Ondertussen verhuisden Clement en Denise in 2007 naar Niel, woonden een tijdje in de Blauwbrugstraat en nu in de Matenstraat bij hun dochter Patsy en haar man Leo,

die heel content waren voor hen te kunnen zorgen, nu zeker tijdens de ziekte van Clement.

Clement was een trouwe helper van H.T.C. de zwarte Rakker. Hier hielp hij in de kantine, deed het onderhoud van het terrein en was graag op elke activiteit erbij.

Clement was een echte dierenvriend maar zijn grootste zorg waren zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Hij was een rustige man die steeds klaar stond om te helpen, hij was  iemand waarop men kon rekenen.

Ongeveer vier jaar   geleden kreeg zijn gezondheid een zware klap en op 22 augustus is Clement dan thuis, zachtjes van ons heengegaan.